Homepage header knutselclub.nl

Over Knutselclub.nl

Knutselplezier begint hier!

Bij de Knutselclub draait alles om knutselplezier! Onze missie is om jou te inspireren om je creativiteit te laten bloeien.


Dit doen we door online videoā€™s en blogs met je te delen.


Ook is het onze missie om gelijkgestemden met elkaar te verbinden met de gezellige Knutselclub community.


Het maakt niet uit of je een beginnende knutselaar bent of al jarenlange ervaring hebt - bij ons kun je altijd terecht voor een flinke dosis creativiteit en plezier.

Het team van knutselclub.nl

Mira Roosenburg, docente bij de Knutselclub

Mira

Vanuit haar schitterende bungalow in Delft geeft Mira de meest uiteenlopende (digitale) workshops over papiervouwen, kaarsen maken, mozaĆÆek, werken met vilt en nog veel meer.


De natuur, gezond eten en werken met natuurproducten staat bij haar hoog in het vaandel. Dit laat ze op een leuke en leerzame manier terugkomen in haar tutorials die kunt vinden in de club!

Nathalie Bot docente Knutselclub

Nathalie

Nathalie geeft nu ruim 20 jaar creatieve lessen in het basisonderwijs. Ze heeft al die jaren gewerkt met zoveel mogelijk rest- en verpakkingsmateriaal waar je erg leuke dingen mee kunt maken. Ze daagt je uit om materialen zo te knippen, buigen, lijmen, zodat het precies wordt zoals je het op dat moment wilt maken.


Daarbij volgt ze geen strak stappenplan. Gewoon de creativiteit de vrije loop laten en het zelf uitvogelen. Niet alleen voor kinderen erg leerzaam en goed voor de ontwikkeling, maar ook voor volwassenen zijn de tutorials leuk om te volgen. Lekker ontspannend!

jolanda-docente-knutselclub

Jolanda

Bij Jolanda zit de creativiteit er van jongs af aan al in. Haar moeder maakte zelf de kleding voor de kinderen en haar vader bouwde zijn eigen kantoor aan huis.


Voeg daar nog een gezonde dosis technisch inzicht en een lerarenopleiding aan toe en je krijgt een supergoede docente die niet alleen maar mooie dingen maakt, maar het ook nog eens leuk uitlegt!

cindy-knutselclub-docente

Cindy

Cindy is eigenlijk juf van beroep, maar besloot vanaf 2014 het roer om te gooien en zich vol te storten op alles wat met creativiteit te maken heeft. Zo heeft ze een eigen creatief blog en geeft ze knutselworkshops voor kinderen en volwassenen!


Je kunt nu haar leuke workshops terugvinden binnen de club!

mirelle-knutselclub-docente

Mirelle

Mirelle is gespecialiseerd is het verzinnen, maken Ć©n uitleggen van knutsels voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar.


Naast dat ze docente is bij de Knutselclub, deelt ze inspiratie via haar eigen blog en haar Facebookpagina met meer dan 40.000 volgers!


esther-knutselclub-docente

Esther

Esther geeft al sinds 2012 met veel enthousiasme creatieve workshops vanuit haar eigen atelier, midden in het Groene Hart van het land.


Voor de Knutselclub heeft ze nu een aantal hele toffe Jesmonite tutorials opgenomen!

aglae-knutselclub-docente

AglaƩ

AglaĆ© is gespecialiseerd in acryl gieten, wat ze ook wel acryl pouring noemen. Oorspronkelijk komt ze uit het basisonderwijs, waar ze jarenlang als juf voor de klas heeft gestaan. Toen ze daar mee is gestopt, heeft ze twee kinderboeken geschreven Ć©n geĆÆllustreerd.


Verschillende kleurrijke workshops acryl gieten vind je nu terug in de ledenomgeving!

Thom

Als kind knutselden mijn tweelingbroer en ik erg veel. Met name onze oppas Jo heeft dat veel met ons gedaan. Vandaag de dag kan ik nog enorm genieten van het maken van bijvoorbeeld surprises. In de familie sta ik bekend als iemand die daar maar al te graag mee bezig is. Stiekem hopen ze dat ik hun lootje heb getrokken zodat er iets moois wordt geknutseld šŸ˜‰.


Ik ben de Knutselclub gestart, samen met Steven, om zoveel mogelijk mensen aan het knutselen te krijgen. Knutselen is zoveel meer dan lekker aan de slag met papier en lijm. Je kunt bijvoorbeeld ook hele gave dingen voor je interieur maken zoals kaarsen of macramƩ!