Lid worden van dé online knutselclub?

Een gezellige en leerzame online ontmoetingsplek vol inspiratie, dat is Knutselclub. Je vindt hier exclusieve Nederlandstalige tutorials en realtime video's, van de allerbeste knutseldocenten van Nederland. Er komen elke maand nieuwe video's bij!  


Daarnaast hebben we een gezellige online community, waarin je je knutselkunstwerken kunt delen en kunt leren van andere leden. En nog veel meer 😊

Yes, ik word lid! 
Knutselclub logo wit

Knutseldocenten

Mira Roosenburg, docente bij de Knutselclub

Mira Roosenburg

Vanuit haar schitterende bungalow in Delft geeft Mira de meest uiteenlopende (digitale) workshops over papiervouwen, kaarsen maken, mozaïek, werken met vilt en nog veel meer.


De natuur, gezond eten en werken met natuurproducten staat bij haar hoog in het vaandel. Dit laat ze op een leuke en leerzame manier terugkomen in haar tutorials die je kunt vinden in de club!

Nathalie Bot docente Knutselclub

Nathalie Bot

Nathalie geeft nu ruim 20 jaar creatieve lessen in het basisonderwijs. Ze heeft al die jaren gewerkt met zoveel mogelijk rest- en verpakkingsmateriaal waar je erg leuke dingen mee kunt maken. Ze daagt je uit om materialen zo te knippen, buigen, lijmen, zodat het precies wordt zoals je het op dat moment wilt maken.


Daarbij volgt ze geen strak stappenplan. Gewoon de creativiteit de vrije loop laten en het zelf uitvogelen. Niet alleen voor kinderen erg leerzaam en goed voor de ontwikkeling, maar ook voor volwassenen zijn de tutorials leuk om te volgen. Lekker ontspannend!

Knutselclub-achtergrond-homepage

Cindy

Volgt binnenkort :)
Knutselclub-achtergrond-homepage

Jolanda

Volgt binnenkort :)

Knutselclub-achtergrond-homepage

Ilse

Volgt binnenkort :)

Knutselclub-achtergrond-homepage

Esther

Volgt binnenkort :)
Kusudama leren vouwen met papier Knutselclub

Creatief met papier

Leer de mooiste creaties te maken met papier. Denk aan origami vouwen of maak je eigen kusudama. Er is nog veel meer om te ontdekken. Ieder werk wordt stap-voor-stap uitgelegd. Alle tutorials zijn uiteraard Nederlandstalig.
Origami leren vouwen tutorial uitleg bij Knutselclub

Stap-voor-stap uitlegvideo's of liever zelf uitvogelen?

In de club vind je het allemaal. Van stap-voor-stap uitlegvideo's zodat je precies kan volgen hoe je dat ene project ook zelf kan maken, naar video's waarin je zelf de creativiteit de vrije loop moet laten en het dus zelf uit kunt vogelen. Dit is voor jong en oud leerzaam en goed voor de ontwikkeling.

Knutselclub rong met droogbloemen tutorial zelf maken

Pimp je interieur

Knutselen gaat veel verder dan werken met papier, schaar en lijm. Bedenkt eens wat voor toffe dingen je zelf kunt maken voor in je interieur! Uiteraard onder begeleiding van de leukste knutseldocenten.

Openingsactie!

We zijn op dit moment ontzettend druk bezig met het opnemen van knutselvideo’s en alles klaar te zetten, zodat we in september officieel de digitale deuren kunnen openen.


Je kunt nu alvast lid worden voor de laagste prijs ooit, en zolang je lid blijft, behoud je deze lage prijs, zelfs wanneer we in september officieel openen!

Yes, ik word lid! 

Toegang tot Knutselclub

Meest gekozen

Per jaar

€179,40
64,50
  • 1 jaar lid (voordeligste keuze)
  • Toegang tot alle Knutselclub tutorials
  • Toegang tot de gezellige en leerzame community: deel hier je werk en leer van anderen!

Per kwartaal

€44,85
19,95
  • 3 maanden lid
  • Toegang tot alle Knutselclub tutorials
  • Toegang tot de gezellige en leerzame community: deel hier je werk en leer van anderen!

Per maand

€14,95
6,95
  • Lid per maand
  • Toegang tot alle Knutselclub tutorials
  • Toegang tot de gezellige en leerzame community: deel hier je werk en leer van anderen!
Knutselclub logo wit
P.S. Het abonnement heeft een online ledenomgeving.

Je ontvangt straks per mail je inloggegevens en kunt daarmee binnen 1 minuut al toegang hebben tot alle tutorials en de community!

Veel gestelde vragen (klik op de vraag voor het antwoord)

Wanneer en hoe kan ik opzeggen?

We hanteren geen opzegtermijn, dus je kunt nog op de laatste dag voordat je nieuwe periode ingaat opzeggen (of dit nu per maand, kwartaal of jaar is). Dit doe je door ons een simpelweg een mailtje te sturen naar info@knutselclub.nl.

Is dit alleen voor kinderen?

Nee, zeker niet! Het is voor jong en oud. Leeftijd maakt niets uit :)

Is dit voor beginners of gevorderden?

Knutselclub is er voor iedereen! We hebben starterslessen en eenvoudige tutorials voor de beginner, maar ook uitgebreide tutorials voor de meer ervaren knutselaar.

Hoeveel tutorials zijn er nu beschikbaar?

Momenteel zijn er 9 video's beschikbaar. Aankomende tijd hebben we nog een aantal leuke opnames op de planning staan en deze voegen we natuurlijk zo snel mogelijk toe!

Staat je vraag er niet tussen?

Dan helpen we je graag. Stuur ons een mailtje op info@knutselclub.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.