Lid worden van dé online knutselclub?

Een gezellige en leerzame online ontmoetingsplek vol inspiratie, dat is Knutselclub. Je vindt hier exclusieve Nederlandstalige tutorials en realtime video's, van de allerbeste docenten van Nederland. Er komen elke maand nieuwe video's bij!  


Daarnaast hebben we een gezellige online community, waarin je je kunstwerken kunt delen en kunt leren van andere leden. En nog veel meer, dus lees zeker even verder 😊

Yes, ik word lid!

"Een aantal maanden terug ben ik hier bij Knutselclub via de live webinars terecht gekomen. Je leert enorm veel door de tutorials en het is duidelijk stapsgewijs uitgelegd waardoor het goed te volgen is. Wat ik verder zo leuk vind is dat je er van alles kunt vinden (stippen, acrylgieten, macrame en meer). Hierdoor heb ik al nieuwe hobby’s ontdekt!


Je merkt echt dat de club is opgericht door liefhebbers. Iedereen is zo enthousiast. Bedankt voor dit initiatief!"


Wilma - Knutselclub lid

Docenten

Mira Roosenburg, docente bij de Knutselclub

Mira Roosenburg

Vanuit haar schitterende bungalow in Delft geeft Mira de meest uiteenlopende (digitale) workshops over papiervouwen, kaarsen maken, mozaïek, werken met vilt en nog veel meer.

Nathalie Bot docente Knutselclub

Nathalie Bot

Nathalie geeft nu ruim 20 jaar creatieve lessen in het basisonderwijs. Ze heeft al die jaren gewerkt met zoveel mogelijk rest- en verpakkingsmateriaal. Ze laat je zien wat voor gave dingen je hiermee kunt maken.

jolanda-docente-knutselclub

Jolanda

Met haar lerarenopleiding op zak geeft Jolanda inspirerende workshops als macramé, blauwdrukken, zelfdrogende klei en meer. Leden sturen vaak dat ze het zo leuk en goed uitlegt!

cindy-knutselclub-docente

Cindy

Cindy is eigenlijk juf van beroep, maar stort zich volledig op alles wat met creativiteit te maken heeft.

mirelle-knutselclub-docente

Mirelle

Mirelle is gespecialiseerd is het verzinnen, maken én uitleggen van knutsels voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. Dit deelt ze ook via haar Facebookpagina met meer dan 40.000 volgers!
esther-knutselclub-docente

Esther

Esther geeft al sinds 2012 met veel enthousiasme creatieve workshops, waaronder Jesmonite, vanuit haar eigen atelier, midden in het Groene Hart van het land.


aglae-knutselclub-docente

Aglaé

Aglaé is gespecialiseerd in acryl gieten, wat ze ook wel acryl pouring noemen. Als je eenmaal een workshop van haar hebt bekeken ben je fan, dat weten we zeker!
Petra docente stippen dot painting knutselclub mandala

Petra

Petra stipt prachtige mandala's op hout! Dit zijn ronde symbolen en tekeningen rondom een middelpunt. Op de foto houdt ze een werk vast van 20cm, maar ze maakt soms ook wel werken van 100cm!
brechtje-bubeck-stippen-knutselclub-nl

Brechtje

Brechtje doet niets liever dan stippen. Ze neemt je in haar tutorials stap-voor-stap mee zodat ook jij heerlijk kan gaan stippen!

“Ben nu een week lid en ga niet meer weg. Ik ben al lang creatief, maar had de laatste tijd niet zoveel inspiratie meer. De tutorials worden zo prettig en duidelijk uitgelegd en ik vind het warme groepsgevoel van de club erg fijn.”


Sarah - Knutselclub lid

stippen-workshop-knutselclub

Stippen

Wat is dit heerlijk ontspannend. Docenten Brechtje en Petra laten je stap-voor-stap zien hoe je zelf schoteltjes of mandala's stipt!

acrylgieten-knutselclub-nl

Acrylgieten (acryl pouring)

In de ledenomgeving vind je een heleboel acrylgiet tutorials waarmee je de mooiste schilderijen kunt gieten. Van de straight pour tot de dubbele flip cup, zomaar twee volledig verschillende technieken om van ieder doek een waar kunstwerk te maken! Alles wordt stap-voor-stap gepassioneerd uitgelegd door Aglaé!

creatief-met-papier-knutselclub-online-workshop

Creatief met papier

Leer de mooiste creaties te maken met papier. Denk aan origami vouwen of maak je eigen kusudama. Er is nog veel meer om te ontdekken. Ieder werk wordt stap-voor-stap uitgelegd. Alle tutorials zijn uiteraard Nederlandstalig.
interieur-knutselclub-online-workshop

Pimp je interieur

Knutselen gaat veel verder dan werken met papier, schaar en lijm. Bedenkt eens wat voor toffe dingen je zelf kunt maken voor in je interieur! Denk aan droogbloemen, Jesmonite, kaarsen maken en macramé. Uiteraard onder begeleiding van de leukste knutseldocenten.
Webinars terugkijken Knutselclub.nl

Live workshops terugkijken

Dan heb je je opgegeven voor een leuke live workshop, komt er onverwacht iets tussen zodat je niet mee kunt kijken en/of doen! Dat kan natuurlijk gebeuren. Daarom nemen we alle live workshops op en zijn deze de volgende dag (of uiterlijk de dag daarna) terug te vinden binnen de ledenomgeving. Daar kun je ze terugkijken waar en wanneer je wilt.
"De live workshops vind ik echt geweldig! Helaas worden ze altijd ’s avonds gegeven en dan kan ik vaak niet. Zó fijn dat ik ze in het weekend op mijn gemakje terug kan kijken. Ga zo door team knutselclub!!"


Els - Knutselclub lid

Behind the scenes! 🎥

Je ziet ons hier vol passie in actie! We nemen namelijk de knutselvideo's op. We hopen dat je ze met net zoveel plezier gaat bekijken! Dit kan lekker vanuit huis of onderweg: waar je maar wilt
de-knutselclub-online-knutselworkshops-screenshot

De Knutselclub

Hiernaast zie je de online community. Zie het als een gezellige club waar je met gelijkgestemden knutselworkshops kan volgen. Je kunt hier ook je creaties delen en leren van anderen!
Yes, ik word lid!

Toegang tot Knutselclub

Meest gekozen

Per jaar

€9/maand
Jaarbetaling: €108,- in plaats van €180,-
  • 1 jaar lid (voordeligste keuze)
  • Toegang tot alle Knutselclub tutorials
  • Toegang tot de gezellige en leerzame community: deel hier je werk en leer van anderen!
  • NIEUW: Knutselpakket gratis thuisgestuurd t.w.v. €25,-

Per kwartaal

€12/maand
Kwartaalbetaling: €36,- in plaats van €45,-
  • 3 maanden lid
  • Toegang tot alle Knutselclub tutorials
  • Toegang tot de gezellige en leerzame community: deel hier je werk en leer van anderen!

Per maand

€15
  • Lid per maand
  • Toegang tot alle Knutselclub tutorials
  • Toegang tot de gezellige en leerzame community: deel hier je werk en leer van anderen!
"Ik ben fan! Ik vind het best spannend om zelf aan iets te beginnen. Door jullie platform kan ik de filmpjes kijken en het ondertussen meedoen. Aglaé en Jolanda leggen het zo goed uit. Ik zal jullie nog wat van mijn acryl giet schilderijen sturen 😊"


Liesbeth - Knutselclub lid

Veel gestelde vragen (klik op de vraag voor het antwoord)

Wanneer en hoe kan ik opzeggen?

We hanteren geen opzegtermijn, dus je kunt nog op de laatste dag voordat je nieuwe periode ingaat opzeggen (of dit nu per maand, kwartaal of jaar is). Dit doe je door ons een simpelweg een mailtje te sturen naar info@knutselclub.nl.

Is dit alleen voor kinderen?

Nee, zeker niet! Het is voor jong en oud. Leeftijd maakt niets uit :)

Is dit voor beginners of gevorderden?

Knutselclub is er voor iedereen! We hebben starterslessen en eenvoudige tutorials voor de beginner, maar ook uitgebreide tutorials voor de meer ervaren knutselaar.

Hoeveel tutorials zijn er nu beschikbaar?

Momenteel zijn er 66 video's beschikbaar. Iedere week komen er nieuwe bij!

Staat je vraag er niet tussen?

Dan helpen we je graag. Stuur ons een mailtje op info@knutselclub.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Knutselclub logo wit
P.S. Het abonnement heeft een online ledenomgeving.

Je ontvangt straks per mail je inloggegevens en kunt daarmee binnen 1 minuut al toegang hebben tot alle tutorials en de community!

Yes, ik doe mee