Lid worden van dé online knutselclub?

Een gezellige en leerzame online ontmoetingsplek vol inspiratie, dat is Knutselclub. Je vindt hier exclusieve Nederlandstalige tutorials en realtime video's, van de allerbeste docenten van Nederland. Er komen elke maand nieuwe video's bij!  


Daarnaast hebben we een gezellige online community, waarin je je kunstwerken kunt delen en kunt leren van andere leden. En nog veel meer 😊

Yes, ik word lid!

Knutseldocenten

Mira Roosenburg, docente bij de Knutselclub

Mira Roosenburg

Vanuit haar schitterende bungalow in Delft geeft Mira de meest uiteenlopende (digitale) workshops over papiervouwen, kaarsen maken, mozaïek, werken met vilt en nog veel meer.


De natuur, gezond eten en werken met natuurproducten staat bij haar hoog in het vaandel. Dit laat ze op een leuke en leerzame manier terugkomen in haar tutorials die je kunt vinden in de club!

Nathalie Bot docente Knutselclub

Nathalie Bot

Nathalie geeft nu ruim 20 jaar creatieve lessen in het basisonderwijs. Ze heeft al die jaren gewerkt met zoveel mogelijk rest- en verpakkingsmateriaal waar je erg leuke dingen mee kunt maken. Ze daagt je uit om materialen zo te knippen, buigen, lijmen, zodat het precies wordt zoals je het op dat moment wilt maken.


Daarbij volgt ze geen strak stappenplan. Gewoon de creativiteit de vrije loop laten en het zelf uitvogelen. Niet alleen voor kinderen erg leerzaam en goed voor de ontwikkeling, maar ook voor volwassenen zijn de tutorials leuk om te volgen. Lekker ontspannend!

jolanda-docente-knutselclub

Jolanda

Bij Jolanda zit de creativiteit er van jongs af aan al in. Haar moeder maakte zelf de kleding voor de kinderen en haar vader bouwde zijn eigen kantoor aan huis.


Voeg daar nog een gezonde dosis technisch inzicht en een lerarenopleiding aan toe en je krijgt een supergoede docente die niet alleen maar mooie dingen maakt, maar het ook nog eens leuk uitlegt!

cindy-knutselclub-docente

Cindy

Cindy is eigenlijk juf van beroep, maar besloot vanaf 2014 het roer om te gooien en zich vol te storten op alles wat met creativiteit te maken heeft. Zo heeft ze een eigen creatief blog en geeft ze knutselworkshops voor kinderen en volwassenen!


Je kunt nu haar leuke workshops terugvinden binnen de club!

mirelle-knutselclub-docente

Mirelle

Mirelle is gespecialiseerd is het verzinnen, maken én uitleggen van knutsels voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar.


Naast dat ze docente is bij de Knutselclub, deelt ze inspiratie via haar eigen blog en haar Facebookpagina met meer dan 40.000 volgers!

esther-knutselclub-docente

Esther

Esther geeft al sinds 2012 met veel enthousiasme creatieve workshops vanuit haar eigen atelier, midden in het Groene Hart van het land.


Voor de Knutselclub heeft ze nu een aantal hele toffe Jesmonite tutorials opgenomen!

aglae-knutselclub-docente

Aglaé

Aglaé is gespecialiseerd in acryl gieten, wat ze ook wel acryl pouring noemen. Oorspronkelijk komt ze uit het basisonderwijs, waar ze jarenlang als juf voor de klas heeft gestaan. Toen ze daar mee is gestopt, heeft ze twee kinderboeken geschreven én geïllustreerd.


Verschillende kleurrijke workshops acryl gieten vind je nu terug in de ledenomgeving!

creatief-met-papier-knutselclub-online-workshop

Creatief met papier

Leer de mooiste creaties te maken met papier. Denk aan origami vouwen of maak je eigen kusudama. Er is nog veel meer om te ontdekken. Ieder werk wordt stap-voor-stap uitgelegd. Alle tutorials zijn uiteraard Nederlandstalig.
acrylgieten-knutselclub-nl

Acrylgieten (acryl pouring)

In de ledenomgeving vind je een heleboel acrylgiet tutorials waarmee je de mooiste schilderijen kunt gieten. Van de straight pour tot de dubbele flip cup, zomaar twee volledig verschillende technieken om van ieder doek een waar kunstwerk te maken! Alles wordt stap-voor-stap gepassioneerd uitgelegd door Aglaé!

interieur-knutselclub-online-workshop

Pimp je interieur

Knutselen gaat veel verder dan werken met papier, schaar en lijm. Bedenkt eens wat voor toffe dingen je zelf kunt maken voor in je interieur! Denk aan droogbloemen, Jesmonite, macramé en acrylgieten (acryl pouring). Uiteraard onder begeleiding van de leukste knutseldocenten.

Behind the scenes! 🎥

Je ziet ons hier vol passie in actie! We nemen namelijk de knutselvideo's op. We hopen dat je ze met net zoveel plezier gaat bekijken! Dit kan lekker vanuit huis of onderweg: waar je maar wilt
de-knutselclub-online-knutselworkshops-screenshot

De Knutselclub

Hiernaast zie je de online community. Zie het als een gezellige club waar je met gelijkgestemden knutselworkshops kan volgen. Je kunt hier ook je creaties delen en leren van anderen!
Yes, ik word lid!

Toegang tot Knutselclub

Meest gekozen

Per jaar

€7,50/maand
Jaarbetaling: €90,- in plaats van €228,-
  • 1 jaar lid (voordeligste keuze)
  • Toegang tot alle Knutselclub tutorials
  • Toegang tot de gezellige en leerzame community: deel hier je werk en leer van anderen!

Per kwartaal

€8,33/maand
Kwartaalbetaling: €25,- in plaats van €57,-
  • 3 maanden lid
  • Toegang tot alle Knutselclub tutorials
  • Toegang tot de gezellige en leerzame community: deel hier je werk en leer van anderen!

Per maand

€9
  • Lid per maand
  • Toegang tot alle Knutselclub tutorials
  • Toegang tot de gezellige en leerzame community: deel hier je werk en leer van anderen!

Veel gestelde vragen (klik op de vraag voor het antwoord)

Wanneer en hoe kan ik opzeggen?

We hanteren geen opzegtermijn, dus je kunt nog op de laatste dag voordat je nieuwe periode ingaat opzeggen (of dit nu per maand, kwartaal of jaar is). Dit doe je door ons een simpelweg een mailtje te sturen naar info@knutselclub.nl.

Is dit alleen voor kinderen?

Nee, zeker niet! Het is voor jong en oud. Leeftijd maakt niets uit :)

Is dit voor beginners of gevorderden?

Knutselclub is er voor iedereen! We hebben starterslessen en eenvoudige tutorials voor de beginner, maar ook uitgebreide tutorials voor de meer ervaren knutselaar.

Hoeveel tutorials zijn er nu beschikbaar?

Momenteel zijn er 66 video's beschikbaar. Iedere week komen er nieuwe bij!

Staat je vraag er niet tussen?

Dan helpen we je graag. Stuur ons een mailtje op info@knutselclub.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Knutselclub logo wit
P.S. Het abonnement heeft een online ledenomgeving.

Je ontvangt straks per mail je inloggegevens en kunt daarmee binnen 1 minuut al toegang hebben tot alle tutorials en de community!

Yes, ik doe mee