knutselclub-ring-met-droogbloemen-zelf-maken-tutorial

Live online workshop:

Fleurig boeket van papier

Geef je hieronder gratis op door je naam en e-mail in te vullen. Verderop deze pagina vind je wat je nodig hebt om mee te doen, maar je mag natuurlijk ook gezellig mee kijken en luisteren!

Dinsdag
26-03-'24
19:30

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In deze gratis live workshop gaan we een prachtig boeket van papier maken! 💐


Hoe gezellig staat dit straks bij jou in huis? 🤩


Zorg dat je van tevoren alle benodigdheden bij elkaar hebt, dan kunnen we lekker snel aan de slag! Doe je ook mee? Alleen kijken mag natuurlijk ook!


Wat heb je nodig?

  • Gekleurd A4 papier
  • Schaar
  • Lijm (hobbylijm of Pritt is beide goed)


Doe je mee? Ik zie je graag dinsdag 26 maart om 19:30 uur!


Tot gauw en groetjes van Cindy


Referentie afbeeldingen:


null


null

Je mag live meedoen of gewoon meekijken en luisteren. Deze live les kun je het beste volgen achter je computer of laptop (een tablet of smartphone werkt vaak minder goed). Ook geeft de browser Chrome je de meest stabiele verbinding. Vul je naam en e-mailadres hierboven in en klik op "Registreer". De link in je e-mail geeft je toegang tot het webinar op het moment dat we gaan beginnen.

knutselclub-ring-met-droogbloemen-zelf-maken-tutorial

Cindy

Cindy is eigenlijk juf van beroep, maar besloot vanaf 2014 het roer om te gooien en zich vol te storten op alles wat met creativiteit te maken heeft. Zo heeft ze een eigen creatief blog, een webshop met allerlei creatieve producten én geeft ze knutselworkshops voor kinderen en volwassenen!