jolanda-knutselclub-docente

Live online workshop:

Schaaltjes van zelfdrogende klei

Geef je hieronder gratis op door je naam en e-mail in te vullen. Verderop deze pagina vind je wat je nodig hebt om mee te doen, maar je mag natuurlijk ook gezellig mee kijken en luisteren!

Dinsdag
13-02-'24
19:30

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In deze gratis live workshop gaan we zelf schaaltjes maken met zelfdrogende klei! ğŸ¤©


Hoe gezellig staat dit straks bij jou thuis?


Zorg dat je van tevoren alle benodigdheden bij elkaar hebt, dan kunnen we lekker snel aan de slag! Zoals je ziet gaan we verschillende soorten schaaltjes maken. Je mag er natuurlijk voor kiezen om ze allemaal te maken of alleen jouw favoriet. Je hebt dan niet alles nodig :)


Doe je ook mee? Je mag natuurlijk ook gewoon gezellig kijken.


Wat heb je nodig?

  • Pakje zelfdrogende witte klei
  • Ronde koekjesvorm (zo groot mogelijk). Je kunt ook een leeg blikje gebruiken
  • Beetje water
  • Schaar
  • Deegroller
  • Voor het bordje met de libelle of Meisje met de Parel: Ga naar deze template en download deze door linkboven op "Bestand" > "Downloaden" > "Microsoft Word (.docx)" te klikken. Vervolgens kun je de grootte van de afbeelding(en) zelf aanpassen naar de grootte die je wilt. Print vervolgens met een inkjetprinter op de hoogste kwaliteit de afbeelding(en) uit
  • Voor het bordje met de stippen: Satéprikker, garde van een keukenmixer, houten pollepel (of stokjes in verschillende diktes)
  • Voor het bordje met de bloemen: papier, dunne fineliner (niet watervast)
  • Voor het bordje met kant: kantband, een kantenkleedje of iets anders leuks met een structuur
  • Voor de afwerking gebruiken we transparante lak of vernis in een spuitbus. Let erop dat je schoteltjes eerst goed moeten zijn uitgehard voordat je dit gebruikt


Doe je mee? Ik zie je graag dinsdag 13 februari om 19:30 uur!


Tot gauw en groetjes van Jolanda


Referentie afbeelding:

schaaltjes-webinar-jolanda


Je mag live meedoen of gewoon meekijken en luisteren. Deze live les kun je het beste volgen achter je computer of laptop (een tablet of smartphone werkt vaak minder goed). Ook geeft de browser Chrome je de meest stabiele verbinding. Vul je naam en e-mailadres hierboven in en klik op "Registreer". De link in je e-mail geeft je toegang tot het webinar op het moment dat we gaan beginnen.

jolanda-knutselclub-docente

Jolanda

Bij Jolanda zit de creativiteit er van jongs af aan al in. Haar moeder maakte zelf de kleding voor de kinderen en haar vader bouwde zijn eigen kantoor aan huis.


Voeg daar nog een gezonde dosis technisch inzicht en een lerarenopleiding aan toe en je krijgt een supergoede docente die niet alleen maar mooie dingen maakt, maar het ook nog eens leuk uitlegt!